TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Biologia credinţei. Eliberarea puterii conştiinţei, a materiei şi a miracolelor 978-606-639-143-6
Biologia credinţei. Eliberarea puterii conştiinţei, a materiei şi a miracolelor
Vezi
galerie

Biologia credinţei. Eliberarea puterii conştiinţei, a materiei şi a miracolelor

de Bruce H. Lipton

Id: #228065

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ediția aniversară, de 10 ani, revizuită și extinsă, a cărții Biologia credinței îți va schimba modul în care îți concepi propria gândire. Noi și uimitoare descoperiri științifice despre efectele biochimice ale funcționarii creierului îți vor arăta că celulele din corp îți sunt afectate de propriile gânduri. Dr. Bruce H. Lipton descrie circuitele moleculare prin care se petrece acest fenomen folosind un limbaj simplu, expresiv, amuzant și cu exemple din viața de zi cu zi. El demonstrează cum noua știință a epigeneticii ne revoluționează înțelegerea legăturii dintre minte și materie, precum și efectele profunde pe care le are în viața personală și în viața noastră colectivă, ca specie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bruce H. Lipton

Traducător: Laura Cristiana Spătaru-Negură

Data apariției: iulie 2019

Titlu original: The Biology of Belief: Unleashing the Power of Consciousness, Matter, & Miracles

ISBN: 978-606-639-143-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Dimensiuni: 14x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

 

Opinii editoriale

  „Cartea lui Bruce Lipton este rezumatul hotărâtor al noii biologii şi a tot ce implică aceasta. Este o lucrare magnifică, de o profunzime ce nu poate fi pusă în cuvinte - o încântare pentru orice cititor. Ea sintetizează o enciclopedie de informaţii noi şi esenţiale într-un pachet pe cât de simplu, pe atât de extraordinar. Aceste pagini conţin o adevărată revoluţie a modului de a gândi şi de a înţelege - una atât de radicală, încât poate să schimbe lumea.”

Joseph Chilton Pearce, Prof. Dr. Autor al lucrărilor Copilul magic şi Sfârşitul evoluţiei

Bruce Lipton oferă noi perspective şi o înţelegere nouă în ceea ce priveşte interfaţa dintre organismele biologice, mediu - şi influenţa gândului, a percepţiei şi a conştienţei asupra subconştientului - asupra expresiei potenţialului de vindecare al corpului nostru. Explicaţiile şi exemplele bine documentate recomandă această lucrare ca pe o lectură obligatorie pentru oricine studiază biologia, ştiinţele sociale şi ştiinţa îngrijirii sănătăţii. În acelaşi timp, claritatea stilului de prezentare al autorului asigură o lectură plăcută şi pentru publicul larg.”

Carl Cleveland III, Preşedinte la Colegiul de Chiropractică Cleveland
Bruce H. Lipton
Bruce H. Lipton
Autor

Bruce H. Lipton, Ph.D., este o autoritate recunoscută pe plan internaţional, pen...

vezi autor